Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında üniversitemize yeni katılan öğrencilermizin, üniversitemize ve kentimize kolay uyumunun sağlanması amacıyla gerçekleştirilen oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi. 

Eğitimin ilk aşamasında; Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Fatih Mehmet DEMİR tarafından öğrencilerimize üniversitemiz ile ilgili temel bilgiler aktarılarak, öğrencilermizin soruları yanıtlandı. 

Eğitimin ikinci aşamasında;  Meslek Yüksekokulumuz bünyesindeki tüm programlar, programdaki öğrencilerine, akademik işleyiş ve mesleki bilgileri aktardılar. Program bazında yapılan bu eğitimde yeni öğrencilerimizin mezun öğrencilerimiz ile buluşması sağlanarak, mezun öğrencilerimizin mesleki bilgi ve deneyimlerinin aktarılması sağlandı. Eğitimler soru-cevaplar ile sonlandırıldı. 

Eğitimin üçüncü aşamasında; Meslek Yüksekokulumuz yönetimi, akademik personeli ve öğrenci temsilcileri tarafından Marmaris Belediye Başkanı Mehmet OKTAY ziyaret edilerek, yeni eğitim-öğretim yılı ile ilgili dilek ve temennilerde bulunuldu. 
 

Son Güncelleme Tarihi : 07.11.2022 13:24 Okunma Sayısı : 514

Son Haberler