DIŞ PAYDAŞIMIZ OLARAK OPTİSYENLİK MÜESSESELERİ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Marmaris'te faaliyet gösteren optisyenlik müesseselerinin sahipleri ve mesul müdürleri ile istişare ve teşekkür belgesi takdimi için Yüksekokulumuzda biraraya geldik. Muğla Optisyen-Gözlükçüler Odası ile imzalamış olduğumuz işbirliği protokolü kapsamında yürütmekte olduğumuz dönemiçi ders uygulamalarına vermiş oldukları destek için kendilerine teşekkür ettik. Bu dönem için de öğrencilerimizin optisyenlik müesseselerinde devam edeceği uygulamalı eğitimlerin daha etkin olması için neler yapabileceğimizi birlikte  istişare ettik. Son derece verimli geçen bir toplantı oldu. Yüksekokulumuzdaki Optisyenlik eğitimine katkıları için  Muğla Optisyen-Gözlükçüler Odası Başkanı Sayın Sinan Çetinkaya'ya, Odamızın Genel Sekreteri Sayın Mehmet Ali Çeşmebaşı'na, her zaman desteklerini esirgemeyen Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği Başkan Yardımcısı Levent Akyer'e ve Birlik Yönetim Kurulu üyesi Sayın Hakan İnan 'a ve özellikle  Marmaris'te faaliyet gösteren optisyenlik müesseselerinin sahipleri ve mesul müdürlerine ayrı ayrı çok teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 12.10.2023 23:00 Okunma Sayısı : 190