Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Hizmetleri MYO olarak, BETA OPTİK Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile birlikte çevrimiçi ortamda düzenlemiş olduğumuz ‘‘Gözlük Camı Üretimi ve Üretim Teknolojisindeki Son Gelişmeler’’ konulu Seminer ve Sanal Fabrika Turu etkinliğimiz, Üniversitemizden ve Üniversitemiz dışından Optisyenlik Programı öğrencilerinin yoğun katılımı ile 30.05.2021 Pazar günü gerçekleştirilmiştir. Yaklaşık 2,5 saat süren etkinlik tüm katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.
Etkinliğimizde optik sektöründe gözlük camı olarak kullanılan merceklerin üretim aşamaları ve üretim teknolojileri ayrıntılı olarak anlatılmış ve üretim aşamaları ve kullanılan teknoloji sanal olarak katılımcılara izletilmiştir.
Ülkemizde Novax marka gözlük camlarının üreticisi BETA OPTİK Sanayi Ticaret Limited Şirketinin yönetimine, şirketin CEO’su ve Yönetim Kurulu üyesi Sayın Erdal ÖZKAVAK’a, üretim müdürü Sayın Cevat TUNÇ’a etkinliğimize vermiş oldukları destek için çok teşekkür ederiz.

7.09.2021 Okunma Sayısı : 796