"Toplumsal Vicdanın Sesi Olarak Mehmet Akif Ersoy" Konferansı Gerçekleştirildi

12 Mart Salı günü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Muğla Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda Marmaris Kaymakamı Sayın Nurullah Kaya’nın da teşrifleriyle "Toplumsal Vicdanın Sesi Olarak Mehmet Akif Ersoy" konferansı Emekli Prof. Dr. Namık Açıkgöz tarafından gerçekleştirilmiştir.
Konferansta Prof. Dr. Namık Açıkgöz, Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’nı hangi duygularla yazdığını, dönemin zorluklarını şiir yoluyla nasıl aktardığını, marş olarak kabul görmesindeki haklı gerekçeleri aktarmıştır.
Konferans, Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya’nın Prof. Dr. Namık Açıkgöz’e, Yüksekokulumuz tarafından hazırlanan teşekkür plaketinin takdim edilmesiyle sona ermiştir.
Değerli katılımları için Prof. Dr. Namık Açıkgöz’e ve Kaymakamımız Nurullah Kaya’ya teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 13.03.2024 17:06 Okunma Sayısı : 76