Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulunun birlikte gerçekleştirdikleri 2020-2021  Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Törene, pandemi nedeniyle mezuniyet törenine katılamayan 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı mezunları ile 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı mezunları, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket AKSOY, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Hüseyin ÇİÇEK,  Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Hakan KÖKSAL, Sivil Tolum Kuruluşu Temsilcileri, Akademik ve İdari kadrolar ile öğrenci aileleri katıldı.

Öğrencilerin hem birbirine kavuşmayı hem de mezuniyetlerini  kutladıkları törende, TRT Sanatçısı Abdullah SÖZEN ve Ekibinin türkü dinletisi, Üniversitemiz öğrencilerinden Keman dinletisi ve Yöresel halk oyunları gösterileri yer aldı.

Meslek andı ve kep atma töreni sonrasında törene katılan misafirlere aşure ikramı gerçekleştirildi.

Tüm öğrencilerimize bundan sonraki yaşantılarında başarılar dileriz.

7.09.2021 Okunma Sayısı : 1141