Kuşaklar Piknikte Buluştu

Yüksekokul Müdür Yardımcımız Dr Öğretim Üyesi Zeynep Acar'ın koordinatörü olduğu Yaşlı Sağlığı Öğrenci Topluluğumuz 5 Kasım Cumartesi Günü Tazelenme Üniversitesi Marmaris Kampüsü ile birlikte bir piknik düzenledi. Günnücek Milli Parkı 'nda gerçekleşen piknikte dede,nene,torunlar biraraya geldi. Birlikte uzun sohbetler etme fırsatı bulan iki nesil oyunlar oynadı, şarkılar söyleyip eğlendi. Sonraki etkinlikler ve projelerin planları yapıldı. Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi F. Mehmet Demir, Müdür Yardımcımız Öğretim Görevlisi Özkan Güner ve Yaşlı Bakımı Program Başkanımız Öğr. Gör. Sema Akkaya'ya ile MSKÜ Tazelenme Üniversitesi Kurucusu Prof.Dr. Muammer Tuna'nın da katılım gösterdiği etkinliğimizin bu güzel ortamda gerçekleşmesini sağlayan ve katılım sağlayarak da bizleri onurlandıran Marmaris Kaymakamımız Sn. Ertuğ Şevket Aksoy'a, katkıları için MSKÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na, öğrenclerimizin transferinde destek olan Marmaris Belediyesi'ne teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizimle bu güzel günü paylaşan Ayşe Sevinç Aydemir ve Tazelenme Üniversitesinin tüm değerli üyelerine yürekten teşekkür ediyor, sevgilerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Son Güncelleme Tarihi : 07.11.2022 13:22 Okunma Sayısı : 415