Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi "Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni" gerçekleştirildi.

Marmaris Armutalan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel,Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bakiye Uğur, Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Burak Demirtaş,  Marmaris protokolü,  öğretim elemanları, idari personel ile öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.

Yüksekokulumuz faaliyetlerinin tanıtım videosu ile başlayan tören programı, Marmaris Akıncılar Halk Oyunları ekibinin gösterisi, Marmaris Filarmoni Derneği Korosunun müzik dinletisi ve Yüksekokul öğrencilerimizin müzik ve şiir dinletisi iledevam etti.

Marmaris’deki tüm sağlık kurum ve kuruluşlarına yüksekokulumuz ile işbirliği içinde yürütülen faaliyetlere katkılarından dolayı plaket takdimi yapıldıktan sonra Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Okul Birincisi Gülsün Yılmaztüm öğrenciler adına konuşma yaptı. Okul birincisi öğrencimiz konuşmasında, öğrenimlerine olan katkılarından dolayı ailelerine ve hocalarına teşekkür etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bakiye Uğur konuşmasında; “Türkiye’de sağlık sektörünün gelişimine ve önemine değinerek çalışma alanı olarak sağlık alanını seçen öğrencilerin üniversitemizdeki eğitimleri son derece titizlikle yürütülmektedir ve bundan sonra da üniversite olarak bu alanda yapacağımız çok şey var" şeklinde konuşarak mezunlara başarılar diledi.

Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Fatih Mehmet Demir ise konuşmasında “2 yıl önce gerçekten size ait olan değerler ve idealler ile okumak ve bir meslek edinmek için geldiğiniz Marmaris’deki eğitim hayatınızın sonunda, aldığınız diplomalarınızın hayatınızda sizler için yol gösterici olmasını ve hepinize hayırlar getirmesini diliyorum" şeklinde konuşarak mezunlara başarılar diledi.

Protokol konuşmalarının ardından 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri, daha sonra ise tüm öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Tüm öğrencilerin katıldığı mesleki yeminden sonra tören, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mezuniyet heyecan ve mutluluklarını keplerini havaya atarak kutlamaları ile son buldu. Tüm mezunlarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarı ve mutluluklar diliyoruz.

 

Son Güncelleme Tarihi : 17.10.2019 19:32 Okunma Sayısı : 1077

Son Haberler