7143 Sayılı Af Kanunundan Yararlanarak Öğrenimine Devam Etmek İsteyenlerin Dikkatine

BAŞVURU TARİHLERİ VE İSTENİLEN BELGELER

Başlangıç : 18.05.2018

Bitiş          : 18.09.2018

Askerde Olanlar İçin : Terhis tarihini takip eden iki ay içinde başvuru yapmaları gerekir.

Başvurular ilgili Fakülte/Yüksekokul/Enstitüye şahsen veya  posta ile yapılabilecek olup; eksik evrak ve postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

Yukarıda belirtilen süreler dışında başvuru kabul edilmeyecektir.

*Terör suçundan hüküm giyenler ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı nedeniyle ilişiği kesilenler bu kanundan yararlanamamaktadır.

Kanun metni için TIKLAYINIZ.

Kaydı Silinen/ Kayıt Sildiren Öğrencilerden İstenecek Belgeler:

1. Başvuru Dilekçesi
  2. Kimlik Fotokopisi
  3. Son altı ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf
  4. Lise Diploması (Aslı)
  5. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

Üniversitemize Kayıt Hakkı Kazandığı Halde Hiç Kayıt Yaptırmayan Öğrencilerden İstenecek Belgeler:

1. Başvuru Dilekçesi
  2. Kimlik Fotokopisi,
  3. Son altı ay içinde çekilmiş 12 adet vesikalık fotoğraf,
  4. ÖSYM sınav sonuç belgesi,
  5. Lise Diploması ( Aslı)
  6. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

Not: Diplomasını kaybedenlerin, adayın mezun olduğu kurumdan alacağı “DİPLOMASINI KAYBEDENLERE MAHSUS ÖĞRENİM BELGESİ”’nin aslını kayıt esnasında teslim etmesi gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 07.08.2018 10:58:00 Okunma Sayısı : 685